به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، معاون فرماندارفارسان درنشست هما هنگي روز زن كه با حضور بانوان ادارات شهرستان برگزار شد از برگزاري ?? برنامه متنوع فرهنگي ، اجتماعي ، سياسي و ورزشي در سه بخش مركزي باباحيدر و جونقان خبرداد.
مرداس طاهري گفت: برگزاري جشن ميلاد كوثر پياده روي عمومي برگزاري كارگاههاي آموزشي مديريت اقتصادي و نقش زنان در اقتصاد خانواده و ترويج و اشاعه فرهنگ فاطمي و برگزاري نمايشگاه صنايع دستي و تجليل از زنان شاغل را از مهمترين برنامه هاي اين هفته اعلام كرد
طاهري با اشاره به اين که اين مناسبت ارزش والايي که در بين ما شيعيان به عنوان دردانه پيامبر گرامي اسلام (ص) دارد و گراميداشت مقام مادر بسيار حائز اهميت است افزود:ما هميشه به مادران مان بدهکاريم، چه مادران خودمان و چه مادران ايثارگري که توفيق حضور در کنار آنها در جامعه به ما هديه شده، بالاخص مادران شهدا که مقام آنان براي ما بسيار ارزشمند، گرانقدر و گرانبهاست.
وي با بيان اينکه جايگاه زنان در بعد از انقلاب به جايگاهي ويژه تبديل شده است که با زمان قبل از آن قابل قياس نيست افزود: خدا را شاکريم که در کلام نوراني امام راحل، جايگاه زن بالاخص زنان تاثيرگذار در جامعه و مادراني که فرزنداني تاثيرگذار تربيت کرده اند بسيار مشهود است.
وي با اشاره به جايگاه رفيع و ارزشمند بانوي بزرگ اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) و در آستانه ميلاد آن حضرت افزود: به همين مناسب از تاريخ 31 فروردين ماه لغايت پنجم ارديبهشت ماه سال جاري برنامه هاي متنوع و مطلوبي در شهرستان با مشاركت دستگاههاي اجرايي و زيربط برگزار خواهد شد.
وي با بيان اينکه جايگاه زنان در بعد از انقلاب به جايگاه ويژه اي تبديل شده است، گفت: در سخنان امام راحل(ره) و مقام معظم رهبري، جايگاه زن بخصوص زنان تأثيرگذار در جامعه و مادراني كه فرزندان مفيدي براي جامعه تربيت كرده اند، به خوبي قابل مشاهده است.
معاون فرماندارفارسان درنشست هما هنگي روز زن كه باحضوربانوان ادارات شهرستان برگزارشدازبرگزاري??برنامه متنوع فرهنگي اجتماعي سياسي وورزشي درسه بخش مركزي باباحيدروجونقان خبرداد |